top of page

FOOD & BEVERAGE

Hels-food-and-beverage-prodution

De passie voor food & beverage producties ligt aan de basis van Hels.

Hels Logistics - Food & Beverage

We zijn bezeten door het uitwerken van innovatieve food-concepten en hun toepasbaarheid voor evenementen. We menen namelijk dat eventcatering ook sexy kan en zou moeten zijn. We zijn er op gebrand om volledig out of the box te denken om de f&b beleving op uw evenement naar ongekende hoogtes te tillen. We vinden uitdagingen op dit vlak geweldig. Zo kunnen we een compleet vernieuwende foodstand ontwikkelen voor uw merk of bedrijf maar we gaan evengoed met u in zee om de logistieke werking op punt te stellen. 

Hels Logistics - Food & Beverage

Ons team heeft door de jaren zowat alle mogelijke setups gebouwd, van mobiele keukens voor sterrenchefs op tijdelijke locaties tot publieksbars in het midden van een zaal of evenement. Hierbij denken we steeds twee stappen verder en garanderen zo een vlotte werking. Een gedetailleerde afwerking is voor ons vanzelfsprekend. 

Hels Logistics - Food & Beverage

We bouwen en dresseren dinertafels met het grootste gemak en kicken op perfect uitgelijnd bestek en servies. Gewapend met niets dan een rolmeter en heel veel enthousiasme beginnen we in een lege zaal en transformeren deze in een oogverblindend mooie diner-setting. Van het positioneren van de lege tafels over het dresseren en uiteindelijk het afwerken met een fleurig bloemetje, we plaatsen alles heel secuur en met de perfectie als streefdoel. 

Onze bekwaamheid en toewijding op dit vlak wordt reeds enkele jaren bekroond door een partnership als logistieke leverancier voor Gault&Millau Benelux. 

bottom of page